علامه جعفر مرتضی معتقد بود اگر جریان علامه فضل الله خنثی شود، تمامی جریانات تشکیکی خلع سلاح می‌شوند و بر همین اساس کتاب خلفیات» را نوشت. البته ایشان اختلاف با علامه فضل الله را صرفاً علمی می‌دانست.

 

پایگاه تاریخ تطبیقی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد مرتضی، فرزند، شاگرد و مدیرمسئول مرکز ترجمه و نشر آثار علامه سید جعفر مرتضی در نشست روایت حجره»:

ارتباط خانوادگی علامه جعفر مرتضی و علامه فضل الله تا سال ۱۹۹۳ میلادی ادامه داشت تا این‎که علامه فضل الله نظرات خاص خود را اعلام کرد که سروصدای زیادی در لبنان و غیرلبنان ایجاد کرد.

در یک جلسه حضوری بحث‌هایی بین علامه جعفر مرتضی و علامه فضل الله صورت می‎گیرد. علامه جعفر مرتضی، ایشان را به مناظره علمی دعوت می‌کند که پس از عدم جواب علامه فضل الله، ایشان کتاب ماساه اهراء (س)» را می‌نویسد که این کتاب با نام رنج‌های حضرت زهرا (س)» به فارسی ترجمه و منتشر می‌شود.

پس از این‎که علامه فضل الله همه چیز را زیر سوال برد، علامه جعفر مرتضی کتاب خلفیات» را نوشته و نامه‌های خود به علامه فضل الله نیز منتشر کرد.

علامه جعفر مرتضی تمام جریانات تشکیکی را در تفکر علامه فضل‌الله مشاهده می‌کرد.

علامه جعفر مرتضی قبل از اختلافات با علامه فضل‌الله، نسبت به تشکیک در داخل جریان‌های شیعی حساسیت داشت و پس از جریانات علامه فضل الله ناچار به پاسخ شد و با نوشتن کتاب ماساه اهراء (س)» ناقوس خطر را به صدا درآورد.

علامه جعفر مرتضی معتقد بود اگر جریان علامه فضل الله خنثی شود، تمامی جریانات تشکیکی خلع سلاح می‌شوند و بر همین اساس کتاب خلفیات» را نوشت.

علامه جعفر مرتضی در کتاب مأساة اهراء (س)» بدون ذکر نام به جریان تشکیکی پاسخ داد اما با ادامه پیدا کردن اختلافات با نوشتن خلفیات لیست کاملی از تشکیکات را مطرح و پاسخ گفت.

البته علامه جعفر مرتضی اختلاف با علامه فضل الله را صرفاً علمی می‌دانست و مصالح جمهوری اسلامی را مورد ملاحظه قرار می‌داد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها